Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Raija Kreutzer

09.04.2019 16:08
Hei kaikki Tieveteraanilaiset! Olen ollut Hämeen tiepiirissä vuodesta 1972 (46v.) ja jäin eläkkeelle aluevastaavan tehtävistä (Kangasalan ja Oriveden hoitourakoiden valvonta)
Vuosi sitten (1.1.2018) eläköityneenä kävin nyt vihdoin Hämeen Tieveteraanien kokouksessa (9.4.-19) ensimmäistä kertaa. Havahduin siihen, että toiminta on maakunnissa paikoin hiipunut. Mielestäni on hyvin arvokasta jakaa myös tässä muodossa mennyttä historiaa ja olisi mielekästä jos toiminta pysyisi vireänä. Meitä on edelleen yli 40-vuoden työhistorian tehneitä vanhoja TVH-laisia työelämän loppusuoralla ja eläköitymässä. Kehityksen hustorua on viimeisinä kymmenvuosina mennyt huikeasti eteenpäin. Oli ihanaa keskustella jo kauemmin eläkkeellä olleiden kanssa. Katsoimme myös elokuvan Tarvontien rakentaminen 50 vuotta. Näitä sivuja selatessani huomasin että ainakaan vieraskirjaan ei ole kirjoitettu muutamaan vuoteen.
Mukavaa kevättä kaikille.

Nimi: Timo Leskelä

22.10.2016 21:11
Pakko laittaa tähän linkki vanhaan kuvaan Ratakadun ajalta. Kuvassa varmaankin suunnittelutoimialan porukkaa -60 luvun lopulta. Kopioi linkki ja liitä se tietsikan hakukenttään. http://vaalanmaa.kuvat.fi/TVHvanhat/Piirikonttorilaisia60.html

Nimi: Timo Leskelä

28.09.2016 20:05
Kovin paljon ei kirjoituksia viime ajoilta näy. Kokeilen laittaa tähän linkin erääseen muisteluun Ratakadun ajoilta. https://youtu.be/F7uHCsyytKQ jos linkki näkyy, niin painappa sitä!

Nimi: Unto
Kotisivut: http://www.123kotisivu.fi/tolppis1/

24.12.2014 09:05
kävin katomasa sivuitas on hyvät ja kävi lukemasa jutuitas

Nimi: Väinö Pitkälä
Kotisivut: http://Tieveteraanit ry./

08.04.2011 17:23
Kiitän osaltani myös turkulaisia vuosikokous-järjestelyistä ja Jussia kertomuksesta. Kiitelin hallitusta johtokaudeltani, en muistanut että Kyöstihän ei ollut hallituksen jäsen. Esitänpä näin erikoiset kiitokset Kyöstille. Valinta tilaisuudessa jo sanoin etten ryhdy pj:ksi jos Kyöstiä ei valita sihteeriksi. Näin sitten tehtiinkin ja Ullakin sanoi että minun suurin avuni on se, että osaan valita oikeat henkilöt oikeille paikoille. Eihän meillä, ilman Köystiä, olisi näin mainiota kotisivujakaan. Tällaisia VENK vasta suunnittelee! Nähdään Summassaaressa ja Mikkelissä. Väinö

Nimi: Timo Tampo

22.03.2011 16:26
Kiitos turkulaisille mukavista kokouspaivistä. Kiertoajelu oli mainio hyvän oppaan mukana. Ohjelmasta jäi myös mieleen Turun palo v.1827. Siitä kerrottiin, että palo levisi nopeasti kun Tampereella oli ollut samaan aikaan markkinat ja turkulaisia oli ollut runsaasti paikalla. Historian kirjojen mukaan James Finlaysson oli muutamaa vuotta aiemmin perustanut Tampereelle tehtaan, jonka työväki lienee jo silloin vetänyt väkeä juhlapaikalle kuten Tampereella syntyneenä aavistan.
Kiitos hyvästä seurasta kaikille paikalla olijoille.

Nimi: Ulla Ylitalo

13.03.2011 15:33
Kiitos, Kyösti, ihanista kuvista!
Tuli iso ikävä teitä kaikkia, ystävät rakkat.
Todella upeat kokouspäivät. Kaikki toimi "kuin rasvattu".
Kyllä turkulaiset osaavat, mutta senhän me jo tiesimmekin.
Kiitokset vielä kerran!

Nimi: Kyösti Pesonen

11.01.2011 15:54
Kotisivut kehittyy jatkuvasti. Nyt on saatu taas aikaiseksi positiivisia lisäyksiä. On tullut lisää väriä, kuvia ym.
Tästä on hyvä jatkaa seuraavan ylläpitäjän. Kyösti on luopumassa yhdistyksen sihteerin toimesta Turun vuosikokouksessa. On ollut mielenkiintoista ja osin haastavaakin aikaa vastata ajan haasteisiin näin " vapaalla " oltaessa.

Nimi: Kyösti Pesonen

30.09.2010 10:14
Nyt on kotisivumme saatu uudistettua. Voi sanoa, että vihdoinkin.
Vastuu on ollut minun. Toivon mukaan kehitystä on tapahtunut.
Uutta on, kuten varmaan olette etusivulla huomanneet NEWS-ikoni.
Sen taakse voi sivujen päivittäjä laittaa aina uusimmat uutiset ja tapahtumat, jotka halutaan jäsenistön tietoon esim. Matkat ja Retket. Sinne voi itsekukin jättää ehdotuksia kuumiksi uutisiksi.
Kuvagalleriaa on myös muutettu, nyt se on aina kunkin vuoden tapahtumien alla ja vuosijärjestyksessä. No, kehitystyö jatkuu. Valokuavia on tulossa lisää, koetan kaivaa jostakin ne "hukkuneet" kuvat esille, vai liekö menneet bittiavaruuteen ?

Nimi: Väinö Pitkälä
Kotisivut: http://Tieveteraanit ry./

28.05.2010 11:57
Pahin kolaus sattui kun Kuopio erosi pääyhdistyksestä. Sain kuitenkin Jorma Lähetkankaan erokirjeen Pohjois-Savon Ely-keskuksen maksamassa kuoressa. Tuskin maksua olisi tapahtunut, ellei aikanaan pääyhdistys olisi neuvotellut näitä etuja yhdistyksille! Syy eroamiseen on että ry:n jäsenmaksu, (2€/jäsen)
on enempi kuin mitä he saavat kaupungilta avustusta!. Kukaan muu ei saa kotikaupungilta mitään!
Toiminnan "suola" on yhteiset tapaamiset vuosikokouksissa, retkillä ja lomatapahtumissa. Jos näihin ei osallistu, vähäksi jää kanssakäyminen.
Ei ihme etteivät eläkeläiset saa mitään yhteistä aikaiseksi Suomessa ku näinkin pienessä porukassa on erimielisyyttä!
Onneksi tilaisuuksien järjestäjät ovat saaneet sponsoreitakin, joten kaikki ovat olleet ikimuistettavia!
Tänä muutosten aikana yhdistysten on pidettävä suhteet kunnossa Ely-keskusten ja Destian johtohenkilöihin. Henkilökohtaiset suhteet toimivat parhaiten.
Pääyhdistyksen hallitus hoitaa osaltaan suhteita Liikenneviraston ja Destian "pääkonttoriin". Olemme sopineet hallituksen kokouksesta 2.9.10. Destian tiloissa, tutustuaksemme myös toimitusjohtaja Hannu Leinoseen. Aikaisemmin hänen aikataulustaa ei löytynyt vapaata.
Uudenmaan seniorit antoivat hallitukselle kehoituksen vaikuttaa ammattiosastojen kautta eläkeläisten olojen parantamiseen. Jokainen jäsen voi toimia tässä asiassa, tavatessaan tuttuja osastoista tai vaikkapa kansanedustajia. VENK:n edustajisto on käynytkin eduskunnassa ja jättänyt vetoomuksen asiasta.
Aktiiviset jäsenet, muistakaa kertoa järjestöstämme yhdistyksiin kuulumattomille. Tämä on tehokkain tapa saada lisää porukkaa toimintaan. Kuopiolaisetkin jotka haluavat pysyä ry:ssä, voivat liittyä mihin tahansa kahdeksasta yhdistyksestä ja näin säilyä toiminnassa mukana.
Sihteerimme on ilmoittanut lopettavansa ensi vuosikokouksen jälkeen! "Virta" on loppunut myös pj:ltä. Toivottavasti löytyy vireä pari, jonka eläkkeelle jäämisestä ei ole kauan aikaa. Näin suhteet olisivat muistissa ja hyvässä kunnossa.
Sihteeri saisi olla edelleen kiinnostunut näiden netti-sivujen hoidosta, tai sitten täytyy löytää siihen erikoistunut henkilö.
Sivujen käyttö antaa rajattomat mahdollisuudet tiedottamiseen, kun internettiä käyttää kohta kaikki suomalaiset!
Väinö Pitkälä

Nimi: Väinö Pitkälä
Kotisivut: http://Tievetaarit ry/

28.05.2010 11:09
kokeilu

Nimi: Väinö Pitkälä

21.12.2009 21:11
Kiitokset Jussille ja Antille kirjoituksista. Sitä oltiin sittenkin Jussin kanssa "sukulaisia"!
Tapahtumia Oulussa syksyllä 2009. (Kirjoitettu 21.12.2009.)
Tapahtumille antoi "pontta" hyvät henkilökohtaiset suhteet paikalli
siin Destian ja Tiehallinnon johtohenkilöihin. Syvyyttä loi myös ehkä valtakunnallisten päättäjien myötämielisyys Tieveteraaneja kohtaan.
20.11.09 syysvuosikokouksessa jäseniämme 53. Suuren määrän aiheutti
mielenkiinto Destian varatoimitusjohtaja, Hannu Kuljun, tilannekatsukseen. Saimme nauttia myös Destian tarjoaman lounaan juomineen, kokouksen päätteeksi.
16.12.09. Oulun tiepiiri järjesti "Vuosisadat Pohjan Teillä"- kirjan julkaisutilaisuuden Oulun yliopistolla. Kirjoittaja yliopiston tutkija Matti Enbuske. Kirjoittamisen alullepanija Tiejohtaja evp. Erkki Myllylä. (Keski-Suomen yhdistyksen jäsen).
Nykyinen Tiejohtaja, Matti Räinä, kutsui kaikki Oulun Tieveteraanit ry:n jäsenet, (143),tilaisuuteen. Meitä olikin saapunut n. 70 kuuntelemaan maaherra Eino Siuruaisen ja edellä mainittujen herrojen puheita, sekä nauttimaan lopuksi coctail- tilaisuuden antimista. Tilaisuus kävi myös lääninhallituksen ja tiepiirin lopettajaisista. Siirrytäänhän ensi vuoden alusta AVI- ja ELY-aikakauteen.
Tästä huolimatta, olemme saaneet vakuutuksen Oulussa, että suhteemme säilyvät samanlaisina entisiin työnantajiimme. Saamme apua kokoustila-asioissa ja tarjoilussa sekä postituksissa ja kopioinneissa. Ehdotankin että yhdistyksien hallituksissa keskustelette,näissä merkeissä, yhteydenottamisesta paikallisiin Destian ja tienpidon johtajiin. Tarvittaessa Tieveteraanit ry:n hallituksen jäsenet voivat olla mukana neuvotteluissa.
VENK:n edustajat kävivät 10.11.09. eduskunnassa esittämässä järjestelyjä vanhuspalveluiden turvaamiseksi ja omaishoidon epäkoh-
tien korjaamiseksi. Joten ei se VENK:ään laakereillaan lepää!
ONNELLISTA JOULUA JA ILOISIA ELÄKEPÄIVIÄ 2010! Väinö

Nimi: jussi rahiala

29.09.2009 10:25
No vihdoinkin osasin suunnistaa näille sivuille! Terveiseni menevät kaikille onnistuneen Pohjanmaan retkemme osanottajille, mutta erityisesti puheenjohtajallemme Väinölle. Sinähän olet minun veljeni vaimon veljen vaimon veli!! Eikä tämä ole vitsi. Tällainen 'sukulaisuus' oli käynyt ilmi, kun luetit Pohjanmaan retkestä tekemääni matkaselostusta sisarellesi Hellille. Kyllä kannattaa osallistua tieveteraanien tapahtumiin:, saa uutta tietoa, virkistystä, uusia ystäviä - ja parhaassa tapauksessa uusia sukulaisia!! Reipasta otetta kaamosaikaan kaikille!

Nimi: Antti Yli-Paunu

17.09.2009 17:20
Terveiset täältä Turun seudulta. Innostuin niistä kertomaan, kun Väinö on niin kovasti yllyttänyt ja saanut aikaan Kyöstin kanssa nämä ikiomat kotisivut. Rantakallassa meiltä oli vain yksi edustaja, mutta hän on kehunut meille siellä olleen kovin mukavaa ja yllyttänyt kaikkia seuraaville virkistysviikoille pyrkimään. Kiitos Ullalle tästä hienosta mahdollisuudesta.
Me olemme jälleen aloittaneet kokoontumisemme, joita on kahdesti kuussa Lausteen nuorisotalolla, jota vuokraamme kaupungilta. Talkooporukkamme keittää vuorotellen kahvit, joista maksamme 2 euroa ja näin vuokra saadaan maksetuksi. Lisäksi myymme 1 euron arpoja, päävoittona terveellinen punaviinipullo ja kaikenlaista muuta. Ehdimme pitää 15.9 jo toisenkin kokouksemme, jossa meille esiteltiin mm. jännää vispilän näköistä pään hieromalaitetta. Toivomme. että se virkistäisi pääkoppaamme entistä villimpään menoon. Ensi viikolla teemme retken Somerolle, jossa pääkohteena on erikoinen Hiidenlinna, jonka eräs mies on omin käsin tehnyt ja sisältää paljon hienoa käsityötä. Matkalle on toistaiseksi ilmoittautunut 34 lähtijää, joten tiedossa on iloinen "perhetapahtuma". Yhtä perhettähän tässä ollaan.
Olisi hauska kuulla muidenkin kerhojen toiminnasta, joten kertokaa.

Nimi: Timo Tampo

08.09.2009 15:00
Minä olin viimeksi retkellä Sodan ja Rauhan tie. Se oli valtavan hienosti järjestetty tilaisuus kaikilta osin. Siellähän Väinö Piitkälä puhui, että hän ei enään jatka puheenjohtajana kautensa jälkeen. Hän esitti, että minä alkaisin hommaan. Minä en halua asettua ehdokkaaksikaan. Lupasin, että etsin puheenjohtajaa kykyni mukaan. Minusta on todella tärkeää, että tieveteraanit pysyvät voimissaan. Väinöä parempaa puheenjohtajaa on hyvin vaikeaa löytää. Hän on tälllä ensi kaudellaan näyttänyt miten pitää toimia. Lappalaisten ja Kainuulaisten mukaan saaminen olisi tärkeää. Voisikohan auttaa alkamalla yhteistyön sopimuksella. Kommentteja kuunnellen ja lukien minulle on nyt syntynyt ehdotus seuraavaksi puheenjohtajaksi. Hän ei ole kyllä nykyistä parempi , koska hän on Väinö Pitkälä.

Nimi: Leena Salo

06.09.2009 12:52
Terveisiä kuntoloman viettäjille 31.8-5.9.09. Viikko Kalajoen Hiekkasärkillä oli ikimuistoinen. Oli aurinkoa tuulta ja sadetta. Solmittiin uusia ystävyyksiä. Pidettiin hauskaa, kuntoiltiin, syötiin hyvin ja nautittiin yhdessäolosta.

©2019 tieveteraanit - suntuubi.com